İçeriğe geç

Rejuvi Inci Tozu Ne Işe Yarar

Rejuvi inci tozu nasıl kullanılır?

İnci tozu uygulaması: İnci tozu maskesi veya kremi cilt tipine ve ihtiyaçlarına göre seçilir ve cilde eşit şekilde uygulanır. Bu uygulama cilt hücrelerinin yenilenmesini sağlar ve cilt tonunu eşitler. Maske genellikle ciltte 15-20 dakika bekletilir.

İnci tozu nedir, faydaları nelerdir?

İnci tozu, mineraller, proteinler ve aminoasitlerin birleşimi sayesinde hücreleri yeniler ve canlandırır, sıkılaştırır ve kırışıklıkları azaltır; ayrıca cildi temiz ve parlak hale getirir. İnci tozunun akne ve kızarıklık gibi cilt sorunlarına iyi geldiği de bir gerçektir. Özetle inci tozu cilde gençlik ve berraklık verir.

İnci tozu cilt bakımı nasıl yapılır?

Bir tatlı kaşığı inci tozunu 1 tatlı kaşığı sütle karıştırın. Yüzünüze ve boynunuza uygulayın ve iyice kuruladıktan sonra bol suyla yıkayın. Haftada iki kez düzenli olarak kullanırsanız cildinizdeki lekelerin azaldığını fark edeceksiniz.

İnci tozu uygulaması nedir?

İNCİ TOZU LEKE BAKIMI: Bu leke çıkarma bakımında kullandığımız özel inci tozu ve meyve asitleri cildi aydınlatmaya ve cilt tonu düzensizliklerini gidermeye yardımcı olur. İnci tozu bakımı aynı zamanda cilt gözeneklerini sıkılaştırmak için tercih edilen profesyonel bir tedavidir.

Normal ojenin üzerine inci tozu sürülür mü?

Fotoğraftaki plastik kabın çapı 3 cm’dir ve 2-3 gram krom inci tozu tutar. Normal oje ile kullanmak için: İstediğiniz renkte ojeyi uygulayın. Kuruduktan sonra, tozu bir aplikatör veya parmağınızla tırnağa uygulayın. Normal ojeler için üst kat veya parlaklık koruyucu ile kapatın.

İnci bakımı nedir?

İnci bakımı nedir? Koyu lekeleri ve cilt tonu eşitsizliğini düzeltmek için profesyonel bir uygulamadır. Cildinizi tazelerken aynı zamanda zarif bir ışıltı kazandırır. İnci tozu, içerdiği minerallerle cildi yeniler ve canlandırır ve cilt kusurlarını ortadan kaldırır.

İnci serumu nasıl kullanılır?

Cildinizi temizleyin ve tonik uygulayın. İnci serumunu veya kremini yüzünüze nazikçe masaj yaparak uygulayın. İnci parçacıkları cildiniz tarafından emilene kadar cildinize nazikçe sürün. Haftada bir veya iki kez incili maskeler uygulayarak cildinizi aydınlatın.

İnci tozu peeling nedir?

İnci tozu bakımı lekeleri, ince çizgileri, gözenekleri ve kırışıklıkları azaltır. Ayrıca ton düzensizliklerini gidererek ve cildi yenileyerek cildin daha parlak ve pürüzsüz görünmesini sağlar. %52,5 gerçek inci tozu ve %39 C vitamini içeriğiyle ilk seanstan itibaren cilt tonunda gözle görülür bir açılma sağlar.

İnci tozu sabunu neye iyi gelir?

İnci Tozu Sabununun Faydaları: * Kırışıklıkları önlemeye yardımcı olur, * Pürüzsüz bir cilt oluşumuna yardımcı olur, * Cildi güneş ışınlarından korur, * Cildin elastikiyetini artırır, * Cildin doğal rengini korur, * Ölü hücreleri temizler, * Kızarıklığı azaltır, * Çillerin belirginleşmesini azaltır.

İnci tozu bakımı ne kadar sürer?

İnci tozu tedavisi aynı zamanda cilt gözeneklerini sıkılaştırmak için tercih edilen profesyonel bir tedavidir. Bu tedavi yaklaşık 90 dakika sürer ve sadece bir seanstan sonra gözle görülür sonuçlar verir ve 6 seanslık bir kür olarak uygulanır.

Yüz tozu nasıl kullanılır?

Uygulama: Aktif pudra peelingini parmak uçlarınızla veya hafif dairesel hareketlerle yüzünüze uygulayın. Göz çevresi gibi hassas bölgelerden kaçının. Ürünün birkaç dakika boyunca cilde masaj yapmasına izin verin.

İnci tozu maskesi nedir?

İnci Tozu Kırışıklık Karşıtı Yüz Maskesi, cildin elastikiyetini geri kazanmasına yardımcı olan yaşlanma karşıtı bir etki sağlar. Bu bağlamda, yaşlanmanın etkileriyle mücadele etmek için özel olarak tasarlanmıştır. Yüz maskesinin yaşlanma karşıtı içeriği, yıpranmış ve solgun görünümünü ortadan kaldırarak cildin yenilenmesine yardımcı olur.

Rejuvi inci tozu nedir?

%52,5 gerçek inci tozu, %39 C vitamini ve %1,5 kojik asit ile yaz ayları dahil yılın her döneminde kullanılabilen profesyonel bir leke, gözenek ve yaşlanma karşıtı bakımdır. Ölü deri hücrelerini temizleyerek cildin yenilenmesini ve canlanmasını sağlar.

İnci tozu kaç TL?

İnci tozu esansı 1 litre fiyatı 673,23 TL’dir.

İnci tozu nasıl sürülür?

İnci tozunun uygulanması: İnci tozunu fırçanın ucuyla tırnağa sürterek hafifçe uygulayın. Kurumasını bekleyin ve gerekirse ikinci katı uygulayın.

Farmasi inci tozu sabunu nasıl kullanılır?

Farmasi geleneksel inci tozu sabunu; Cildi kurutmadan kir ve yağ kalıntılarını nazikçe temizler. Yüz ve vücut için kullanılabilir. Kullanım talimatı: Nemli cilde uygulayın, iyice durulayın ve temiz bir havluyla kurulayın.

Gerçek inci bakımı nasıl yapılır?

İnciler nemli yumuşak bir bezle temizlenebilir. İnciler yumuşaktır ve kolayca çizilir. Aynı yerde saklamayın ve kutularda veya torbalarda saklayın. Isıdan ve sıcaklık değişikliklerinden uzak tutun. Sudan uzak tutun ve banyo yaparken ve denizde veya havuzda yüzerken çıkarın.

Rejuvi Normalizing Cream nasıl kullanılır?

Uygulama: REJUVI “p” Normalizing Cream her akşam düzenli olarak cilde uygulanır. Kistik akneyi giderdikten sonra REJUVI “p” Normalizing Cream Open kullanılır. REJUVI “p” Normalizing Cream Open her akşam düzenli olarak akneye meyilli cilde uygulanır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir