İçeriğe geç

Adım Farah Kaç Reyting

Adım Farah reytingleri nasıl?

Dün akşam yayınlanan bölümle ABC1, 20+ hedef kitlede 5.22 reyting, 11.99 paylaşım, AB hedef kitlede ise 4.81 reyting ve 12.0 paylaşım aldı.

Türkiye’de reyting rekoru hangi dizide?

Box Office verilerine göre, son beş yıldır ABC1 reyting kategorisinde rekoru elinde tutan dizi 20.54 reytingle Miracle Doctor oldu.

Adım Farah bölüm başı ne kadar alıyor?

📌 Benim Adım Farah: 150.000 dolar. 📌 Kızılcık Şerbeti: 100.000 dolar. Yapımcıların hedefi bölüm başına geliri 1 milyon dolara çıkarmak.

En yüksek reyting kaç?

Dün akşam Habertürk ekranlarında karşı karşıya gelen Ali Koç ve Aziz Yıldırım’ın programı 55.89 reytingle şimdiye kadarki en yüksek izlenme oranına ulaştı. Siz ne düşünüyorsunuz? #fenerbahçe #azizyıldırım #alikoc

Adım Farah dizisi tuttu mu?

2017 yapımı Arjantin televizyon dizisi La Chica que Limpia’nın uyarlamasıdır. Demet Özdemir ve Engin Akyürek başrolleri paylaşmaktadır. 2 sezondan oluşan dizi, 30 Aralık 2023’te 27. bölümün yayınlanmasıyla sona ermiştir.

Adım Farah finalde neler oldu?

30 Aralık 2023Adım Farah / Son bölüm yayın tarihi

Türkiye reyting rekoru hangi dizide 2024?

Son üç sezonda en yüksek açılışı yapan “Pearl Grains”, ABC1 kategorisinde ortalama 9.91 reyting elde etti. 25 Ocak 2024’te 10.74 reytingle başlayan dizi, üçüncü bölümde 13.02 reytingle en yüksek reytingine ulaştı. “Red Goncalar”, ABC1 kategorisinde ilk sezonunu ortalama 9.34 reytingle kapattı.

Kızıl Goncalar kaç reyting aldı?

TOPLAM. 1.Kırmızı Tomurcuklar (Rtg:7.04) 2.Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi (Rtg:4.

Bir reyting kaç kişiye denk gelir?

Türkiye’de yapılan son bir araştırmaya göre televizyonda 1 reyting 572.790 kişiye denk geliyor. Yani reytingi 10 olan bir dizi 5 milyon 727.000 kişi tarafından izleniyor. Reytingi 8 olan bir dizi ise 4 milyon 582.000 kişi tarafından izlendiği anlamına geliyor.

Afra Saraçoğlu bölüm başı ne kadar alıyor?

Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in yeni sezon maaşları açıklandı. Afra Saraçoğlu bölüm başına 500 bin TL, Mert Ramazan Demir ise bölüm başına 400 bin TL kazanacak. Kaynak: Müge Dağistanlı

Adım Farah hangi semtte çekiliyor?

Çekimler ağırlıklı olarak Beşiktaş ve Galata bölgesinde gerçekleşiyor.

Özcan Deniz bölüm başı ne kadar alıyor?

Son dizisinde bölüm başı 96 bin TL kazanan Özcan Deniz, para kazanıyor.

Adım Farah dizisi ne anlatıyor?

Farah (Demet Özdemir) 28 yaşında bir İranlı kadındır. Altı yıl önce İran’dan Fransa’ya kaçtığında hamile olduğunu öğrendiği için İstanbul’da kalmak zorunda kalmıştır. Burada yasadışı olarak yaşamaya başlar. Ayrıca oğlu Kerimşah (Rastin Pakhanad) nadir görülen bir hastalığa yakalanmıştır.

Adım Farah kaç bölüm sürdü?

Benim Adım Farah 27. Bölüm | “İkinci Şans” (FİNAL) – YouTube.

Adım Farah Büyük Patron Kimdir?

FOX-O3 Medya’nın Saner Ayar’ın patronluğunu üstlendiği “Adım Farah” dizisinin final tarihi bu hafta başında açıklandı.

Adım Farah ikinci sezon ne zaman?

Başrollerinde başarılı oyuncular Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in yer aldığı, ilk sezonunda büyük başarı yakalayan sevilen dizi Adım Farah’ın ikinci sezonu için geri sayım başladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir